Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen


Харесват ли ви истории като Ромео и Жулиета? Ако ви харесват има шанс да го изгледате това аниме. За съжаление тази тема в аниметата е много изтъркана. Подобен сюжет гледах в анимето Grancrest Senki. Историята ни запознава с две воюващи империи. От едната страна е Iska, който влиза в ролята на благородния момък. Името на Жулиета е Aliceliese.

Случайна среща?

Първи епизод на заглавието беше приемлив и двамата главни герои за първи път премериха сили. Роди се идеята за мир и спиране на конфликта. В следващите епизодии заглавието се превърна в любовна драма с малко екшън. Героите се срещаха неволно в неутрални градове и започнаха да си стават симпатични.

Когато бельото ти е пъстро…

Проблема на заглавието е в десетките клишета, които са събрани в него.Шансът да сте гледали подобен сюжет в поне десет анимета не е никак малък. Някои хора харесват да гледат еднотипни заглавия и винаги да виждат тези прототипи, но тук нещата са просто зле направени. Второстепенните герои не са добре представени, а като цяло визията на героите не е нищо особено. Заглавието страда от всичко това. Ако можете си спестете това аниме, има много по-добри на тази тематика. Има своите позитиви, но до този момент не си заслужава времето.

Мечтата на всеки мъж е да заспи над женска гръд.

Тази аниме адаптация на роман е пример, защо преди повече от десет години на подобни новели не се гледаше сериозно. Едва в последното десетилието се появиха по-добри истории реализирани като добри анимета.

Публикуване на коментар