Munou na Nana


Munou na Nana е адаптация на манга. По стечение на обстоятелствата подрастващите са придобили супер сили. Както знаем притежанието на подобни сили е отговорност. Ако те са употребявани със зла умисъл е възможно света да бъде унищожен. Точно за това младежите са изпратени да учат на изолират остров, където да тренират уменията си. Тук се появява главната героиня Нана. Тя на пръв поглед е симпатично момиче, което е ново в класа. Същност тя е убиец. Нейната мисия е да унищожава учениците, чийто умения са заплаха за човечеството.

Нана е нова в класа си.

Анимето е оценявано със средна оценка над 7 от 10 в сайт като Mal. Според мен е надценено. Ще се хареса на хора без опит и гледали малко подобни заглавия. Къде идва проблема? Серия след серия наблюдаваме убийства или опит за такива. За съжаление разсъжденията на героите са глупави. Тоест имаме глупави герои, които не могат да забележат нередностите около тях. С напредването на действието все повече си проличава глупостта им. Нана прави всичко възможно да ги заблуди, което не е никак трудно. Вярват на всякакви нейни абсурдни твърдения.

Анимето е търпимо ако го разглеждате като пародия на шонен. Дори може да ви бъде забавно. Ако нямате големи очаквания ще го гледате без проблем. Според мен до този момент е загуба на време.

Публикуване на коментар