Assault Lily: Bouquet


Assault Lily: Bouquet е едно от анимета, които ви препоръчвам да избягвате от този сезон. Историята ни запознава с момичета в тийн възраст, които се борят против лошите наричани “Huge”. Те искат да унищожат света. Момичетата са наричани Lilies и използват магически оръжия.

Оръжието може да блокира изстрели!

В първи епизод екшъна беше добре представен, но режисурата не ми хареса. В следващите епизоди заглавието придоби училищна атмосфера. Визията на героините, оръжията и анимацията не е никак лоша. Оръжията могат да се използват като оръдия, щитове и мечове.

Познати типажи героини?

Проблем на продукта е, че не успява да ни заплени с история и добра режисура. Сякаш залага само на отвърдените фенове на подобен тип анимета за симпатични момичета. Липсва драма. Комедията не е лоша и прави заглавието приемливо. Лош знак е, че в почти всяка серия има сцена с обща момичешка баня. Когато едно аниме няма с какво да задържи аудиторията предлага фенсървис на килограм.

Хваната в кадър.

Тъжното на продукта е, че технически е издържан. Отварящата шапка е направена добре, озвучаването на героините не е лошо. Ако не сте изгледали много подобни заглавия пълни с клишета е възможно да ви допадне. Според мен е от аниметата, които поне на този етап можете да пропуснете. Ако случайно заглавието успее да промени мнението ми ще ви информирам, когато анализирам целия сезон.

Публикуване на коментар