Noblesse


Noblesse e дългоочаквана аниме адаптация на уеб манга носеща същото име. През 2017 година излезе кратко аниме OVA. Още тогава се предполагаше, че в скоро време ще станем свидетели на аниме адаптация. Действието в анимето продължава това от OVA-та и за това ви препоръчвам да я изгледате. В противен случай ще имате въпроси и няма всичко да ви е ясно.

Лоши хора…

Главния герой Cadis Etrama Di Raizel е събуден от 820 годишно регенериране. Той е вампир и е свръхсилен. Ролята му е била на пазител. Въпроса е какво ще прави най-силния сред вампирите в съвременния свят?

Raizel излъчва сексапил като персонаж от шоджо аниме.

Според фенове на мангата и двете адаптации до този момент имат много пропуски. Първата част е пропуснала важни моменти и буквално е събрала материал за един сезон в 30 минути. Втората част се развива бавно и не всичко е обяснено.

Когато имаш сили.

Главния герой всякаш се забавлява с новия си начин на живот на ученик. Действието до този момент не успява да ме впечатли. Анимето е оценено като средно масово от феновете. Ако не сте почитатели на мангата можете спокойно да го пропуснете. Няма да е голяма загуба.

Търси се четвърти за белот!

Според мен Production I.G са се изложили дори с битките. Не успяват да ме впечатлят, а като цяло анимето е посредствено. Поне хумора им се получава. Бих го оценил до този момент на 5,5 от 10.

Публикуване на коментар