Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi


Не съм сигурен колко от феновете на InuYasha са очаквали продължение. Анимето е факт и е време да му обърнем внимание. Главните действащи герои на това заглавие са сестрите Towa и Setsuna. Инцидент в деството ги разделя. Израстват отдалечени и дори Setsuna забрявя за сестра си.

Снимка от битка.

За заглавие пряк наследник на оригинала няма как да не споменем, че тук отново е засегната темата с пътуване във времето. За изгледаните няколко серии мога да заявя, че анимето е приятно и неангажиращо. Въпреки че продукцията е от 2020 можем лесно да си припомним атмосферата от предните анимета. Визията на героите е добра и това е един от плюсовете на заглавието.

Towa в домашна обстановка.

Не останах много доволен от първи епизод. Той повече приличаше на един приятен хаос. Сякаш режисурата на епизода беше грешна. След като изгледах няколко серии в мен се породиха повече въпроси. Забавното е, че Towa и Setsuna са дъщери на Sesshoumaru, който поне в децата успява да победи Inuyasha. Неговата дъщеря Moroha допълва триото момичета. Тя изглежда най-адекватна от героите в анимето. Изглежда, че във всяка серия момичетата ще трябва да се справят с различни демони.

Setsuna в бойна готовност.

Какво се е случило с техните родители и бивши главни персонажи на предните анимета? Колко серии ще е анимето? Очакваме отговори с напредъка на анимето. Феновете се надяват да не е новото Boruto в InuYasha вариант. Заглавието е подходящо за самостоятелно гледане дори и да не сте изгледали предните анимета!

Красива сцена!


Публикуване на коментар