Golden Kamuy Season 3


Трети сезон продължава да ни поднася страстни чувства от едно успешно заглавие. Със сигурност едно от топ 5 аниметата от сезона и ако случайно не сте го гледали е редно да поправите тази грешка. Действието продължвата от същото място където свърши втори сезон.

В Golden Kamuy винаги е интересно!


Анимацията не е винаги на най-добро ниво, но чувството за хумор на героите си остава същото. Sugimoto е герой способен винаги да ни изненада. Той ще направи всичко възможно да открие Asirpa. Дори ще се включи в юмручен турнир.

Sugimoto показва снимка на Asirpa.

Заглавието е ярък пример за добре развити второстепенни герои. Авторите успяват да използват напълно потенциала им. Те жънат успех в елемент, където други популярни заглавия се провалят. Героите не са просто преходен инструмент за развитие на историята. Лесно можете да се привържете дори към отрицателните антагонисти като Tsurumi.

Не е това което изглежда.

За тези от вас , които не са запознати ще допълния, че анимето е адаптация от студио Geno на мангата на Noda и Satoru. Анимето е екшън, приключенско, историческо, военно с демографски жанр сейнен. Действието се развива след края на Руско-японската война, чиято е спечелена с тотално превъзходство от “самураите”. Тази война е един от последните пирони в царска Русия преди революцията.

Една от горещите сцени!

Историята проследява стремежа на мнозина да се доберат до скрито съкровище от злато. Картата за намирането на златото е татуирана на кожата на затворници. Героите трябва да убият затворниците или да направят копия ако желаят да я съберат. Вероятно се досещате, че в анимето има насилие, тонове екшън и множество убийства. Колоритно според мен е, че можете да срещнете известни бивши самураи от близкото минало. Комедията е застъпена на добро ниво. Лично съм се смял на много моменти, включително на повтарящи се шеги.

Публикуване на коментар