Date A Bullet: Dead or Bullet


Date A Bullet е филм посветен на най-интересната героиня от Date A Live – Tokisaki Kurumi. Това заглавие е задължително за феновете на поредицата. Въпреки че времетраенето на филмът е едва 24 минути, той лесно ще ви грабне с добър екшън. Kurumi е най-мистичния дух във вселената на Date A Live, а в това аниме успява да изпъкне още повече.

Kurumi в боен режим.

Битките са интересни и прецизно анимирани. Историята ни запознава с други персонажи призовани в смъртоностна битка, в която ще оцелее само един. Този който победи ще спечели правото да му бъде изпълнено едно желание. Kurumi от своя страна е заинтригувана от тази битка и желае съживяването на любим човек. Нейното минало до голяма степен е забулено в тайна.

Случайна ли е тази котка?

Появява се интересен персонаж с името White Queen. Между нея и Kurumi има общи неща включително бойният им стил. Този филм няма да е идинствен свързан с историята на героят. Очаква се излизането на поне още един под името Date A Bullet: Nightmare or Queen. Дебютната дата по кината в Япония е 13-ти ноември.

White Queen в действие!

Date A Bullet успя да ме впечатли. Според мен е дори по-интересен от оригиналното заглавие. Препоръчвам го с двете ръце. Дано следващия филм свързан с Kurami да е също толкова интересен!

Публикуване на коментар