Реклама


Реклама

Ние от Anime Inn разбираме важното значението на рекламата като основна връзка с потребителите и нейната ключова роля за изграждането на добър имидж в обществото. Anime INN подпомага развитието на успешния бизнес, предоставяйки рекламни площи както в сайта на списанието, така и в електронните и печатните ни издания.

Защо да рекламирате при нас?

Феновете на източните култури и гейминг средите са две бързо развиващи се общества от млади хора в България. Всяка година броя на учениците, студентите и младежите, които се интересуват от компютърни игри, източна анимация и култура, нараства многократно. За това свидетелстват както бройката на нашите читатели, така и интереса към събития като Aniventure и Aniplay, които приютяват няколко хиляди ентусиаста годишно.
Рекламата при нас е сигурен начин да се достигне до този значителен сегмент от млади хора. Нашето списание е единствено на пазара, а интересът към него – голям. Anime Inn предлага достъпни цени за реклама, като гарантира не само добро качество, но и голяма доза креативност и иновативност, които се оценяват от нашите читатели.

За повече информация може да се свържете с нас на:
animeinnbg@gmail.com,
или на страницата на списанието facebook: Anime INN
GSM: 0899 844 905