Партньорства


Партньорства

Anime INN се стреми да изгради трайни и стабилни отношения с всичките си партньори. Ето защо ние – от Anime INN, държим най-вече на личния и близък контакт с всички наши съдружници, като избягваме да следваме утвърдени шаблони при договаряне на условията за партньорство. За нас е много важно интересите и на двете страни да бъдат взети под внимание. По този начин ние и нашите партньори можем да извлечем максимална полза от общата идея, която ни свързва.

Anime INN е медия създадена от и за младите хора в страната. По-голямата част от членове на списанието са студенти, които инвестират значителна част от своето време и талант в този предизвикателен проект.
Нашите партньори имат възможност да рекламират в сайта на Anime INN, в страницата ни в фейсбук или да се възползват от предварително договорена рекламна площ в електроните и печатните броеве на списанието. Настоящите електронни издания се радват на значителен интерес: по данни на issue.com от 700 до 2, 000 читатели проявяват интерес към всеки новоизлязъл брой. Публикациите свързани с актуалните броеве, награди и новини във facebook ангажират до 20 000 човека месечно.

За повече информация можете да се свържете с нас на:
animeinnbg@gmail.com,
или на страницата на списанието facebook: Anime INN
GSM: 0899 844 905